Sayfalar

4 Şubat 2011 Cuma

MUHTEŞEM GÖRÜNMENİN SIRLARI

Daha uzun bacaklar, ince bir bel ve daha narin bir duruş mu arzu ediyorsunuz? Birkaç numara  ile en muhteşem görüntünüzü yaratabilirsiniz. İşte size birkaç sır:-))



  • Vücudunuzun üst kısmında ters üçgen şekil oluşturan bir elbise dozunda bir seksapel oluşturur.Hem rahat hem de seksi kesimde bir model, kadınların genelde sorun olarak görmediği omuzlarını vurgular.






    • Elbise: ZARA(yeni sezon, 179,95-TL)




  • Belirgin bir karnınız varsa dökümlü ve uzun üstler yeni sezonun en favori parçalarından biri gibi görünüyor.Bu tuniklerin bu kadar tercih ediliyor olmasının sebebi ise kalçanın altında biterek hem karnınızı hem de arka bölümünüzü kapatıyor olmaları.






    • Ten renginde bir ayakkabı giyerek bacak boyunuzu uzatabilirsiniz.Uzun topuklu bir çift ayakkabı hele de ten renginize olabildiğince yakın olanı seçerseniz boyunuz olduğundan uzun, bacaklarınızda zarif görünecektir.

    Ayakkabı: Issimo shoes(gittigidiyor.com'da bulabilirsiniz.Fiyatı: 79,90-TL)
      
    Ayakkabı:Guiseppo Zanotti( Beymen), 1.255-TL

    • Vücudunuzun daha küçük görünmesini istediğiniz kısımlara parıltılı, ağır dokulu veya fazla parlak parçalar giymekten sakının, aksi halde tam tersi etki yaratabilir.

    • Vücudunuz daha ince gösteren desenler seçin.Tamamı desenli bir elbise tenk renk elbiseden daha fonksiyoneldir.Optik bi rillüzyonla bakışları  kaydırarak istenmeyen çıkıntıları kamufle eder.


    Elbise: ZARA (69,95-TL)

    • Uzun boylusunuz ama oldukça zayıfsanız, fırfır ve pili gibi hacim kazandıran kıyafetleri tercih edebilirsiniz.Örneğin fırfırlı, kolsuz bir bluz ve dantelli mini bir eteği birlikte giyin.


    MAVİ BLUZ VE PİLİLİ ETEK: ZARA
    • Mini giyerek çekici olabilirsiniz.Eğer bacaklarınızı çok beğeniyor ve güveniyorsanız ilkbahar podyumları minilerle dolu.Geri kalan yerleri kapatıp, bacaklarınızı minilerle öne çıkarın.Tıpkı EMMA WATSON gibi:-))
    
    

    4 yorum:

    1. güzel bir çalışma olmuş çünkü vücudunu tanımadan giyinen çok maalesef sen onlara bir nebze olsada ışık tutmuşsun. Etrafımızda komik duruma düşenler fazlaca bu yüzden, bunları okuyup kendilerine çeki düzen versinler ..:)

      YanıtlaSil
    2. sahane butun yazıların gıbı.kucuk sırların gıysılerı sahane yalnız bunları gıymek ıcın 45 bılemedın 50 kılo olmak lazım:))

      YanıtlaSil
    3. Sevgili Ayşe,
      Beğenmene çok sevindim gerçekten.Çok ama çok tşk.ederim.

      YanıtlaSil
    4. This іs really іnteresting, Υou're a very skilled blogger. I've joіned your feeԁ аnd look forωard to
      seekіng mοге of your ωondeгful post.
      Alѕο, I've shared your site in my social networks!

      my web-site ... seopressor version5

      YanıtlaSil

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    LinkWithin

    Masal şehir BRUGGE

    Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...