Sayfalar

15 Şubat 2011 Salı

http://www.twnkampus.com/ TWEEN'den YARIŞMA!!!

Tween üniversite öğrencilerini düşünerek hazırladığı yeni koleksiyonu için bir yarışma başlattı.Hadi sloganını söyle, yarışmaya katıl ve ödülü kap.
18-35 yaş arası tüm gençler yaratıcı sloganını oluşturup TWN sf.na gönderirse birinciye 5.000-TL  ve sonraki on kişiye 1.000-TL ödül verecek.Haydi ne duruyorsunuz koşun http://www.twnkampus.com/ buraya tıklayın ve şansınız deneyin.


TWN, gençlerin içindeki sesi dinleyerek bu sesi TWN Kampüs Projesi kapsamında “Aklındaki Ne?” adlı Yarışma ile herkese duyurmayı amaçlamaktadır. Bu proje ile hem birçok öğrencinin bugüne dek içinde saklanan fikri hayata geçirme fırsatı bulması hem de üniversite öğrencilerinin kampüsteki yaşam tarzlarını ifade etmelerine olanak sağlayarak yeni fikir fırtınalarının oluşturulması hedeflenmektedir. “Aklındaki Ne?” Yarışması ile bu çerçevede gençler arasında yenilikçi düşünce yapısının oluşturulmasına katkıda bulunulacağı düşünülmektedir.

 En İyi Sloganı söyle, Ödülü Kap!Bu kategoride, “TWN Kampüs senin markan olsaydı, sloganın ne olurdu?” sorusuna cevap aranacak ve gönderilen sloganlar arasından en ilginç ve dikkat çekici olan seçilecektir.

2 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...