Sayfalar

29 Şubat 2012 Çarşamba

ÇOCUKLAR DUYMASIN MELTEMİN YENİ KIYAFETLERİ

Çocuklar Duymasın dizisi Meltem'in 78.79. ve 80.bölümde giydiği kıyafetlerin bir kısmı:

Meltem'in kahverengi triko elbisesi: ADL




Meltem'in ayıcıklı triko elbisesi: SATEEN



Meltem'in gri triko elbisesi: STEFANEL,   Gönül'ün elbisesi: ADL






Meltem'in mor trikosu: ADL



10 yorum:

  1. adilden hayatım boyunca sadece 2 pantalon alabildim,ikiside birbirinden rezil çıktı,1 saat içinde streç halden harem pantalonuna döndü hahahah

    YanıtlaSil
  2. BUNLARDA PEK GÜZEL AMA ASIL BENİM HANGİ BÖLÜMDÜ HATIRLAYAMIORUM SON BÖLÜMLERDEN BİRİNDE GİYDİĞİ KAHVE SALAŞ Bİ KAZAK VARDII DAR KOT KAHVE BOTLARLA KOMBİNDİ.... ONU MERAKTAYIM :((SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. @Bakteriii, kopardın beni ilahi yaaa:)) Ben sanırım ADL'den son 8 yılda hiçbirşey almadım ondan önce daha ADL meşhur değilke Adil Işık iken alıyordum ve çok da güzeldiler ama şimdi senin dediğini birkaç kişiden daha duydum.Kalite anlamında verimsiz diye.Bu kötü bir durum tabii.Ama bu kalitesizlik Bershka, Mango v.b. markalarda da var zaten. Amaç sezonluk yapıp tüketimi arttırmak işte.

    @ikibocekbircicek, ben ona bir bakayım canım bulursam fotolarını hemen yardımcı olmaya çalışırım senin için:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. ama canım yaa, o güzelim ilham verici stillerin ardından nerden çıktı şimdi Meltem? Pek beğenmem de, çok mu belli oldu :))

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @denizsaatçioğlu, Denizcim pek bir seviyorsun anladım:)) Ama napiim kıyafetlerini soran mailler alıyorum bir de en çok okunanlar arasında olunca ben de paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince:)

    YanıtlaSil
  6. Bu kadının nesini beğeniyorlar merak ediyorum:)) Gerçekten?:))

    YanıtlaSil
  7. Bilgiler için teşekkürler.Dizi çekimlerine bir ajan sokarsak tamamdır bu iş..:)Yalnız sürekli giydiği paltosu var pastel pembe onun markası nedir aceba?Her bölümde görüyorum ama...(:Sizin daha küçük yaşta kokoş bi kız olduğunuzu düşünüyordum :-) süslü püslü en fazla 20 yaşında filan...Yine de hoşsunuz tebi...:)

    YanıtlaSil
  8. ayıcıklı trikonun fiyatını söylerseniz çok mutlu oılurum

    YanıtlaSil
  9. @ipex, İpekcim bu kadını beğenenlerden biri de benim:) Bilmem bana sempatik ve hoş geliyor seviyorum kendisini nedensiz:))

    @Adsız, çok alemsin.Beni böyle hayal etmen ne şeker:) Süsü püsü severim ama 20lerde değilim tabii. Paltoyu soran başkaları da oldu ama onun nerden olduğunu bilemiyorum. Araştırıri rastlarsam paylaşırım.

    @emir, ayıcıklı kazağın fiyatını bilemiyorum. Firmaya telefon açıp belki oradan öğrenebilirsin.

    YanıtlaSil
  10. Hi there, I enjoy reading through your article post.
    I wanted to write a little comment to support you.


    Here is my web page - firma reklamowa

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...