Sayfalar

15 Ocak 2012 Pazar

JENNIFER ANISTON'S SCENT "LOLAVIE"

Jennifer Aniston  stilini, tarzını ve oyunculuğunu çok beğendiğim Holywood aktrislerinden biridir. Son zamanlarda birçok ünlünün kendi isimlerini taşıyan parfümler üretilmiştir. Mesela, Victoria Beckham, Shine by Heidi Klum, Gold by Kim Kardashian, Love and Light by Jennifer Lopez ve birçokları gibi. Şahsen Jennifer Aniston'u parfüm çıkaracak son isimlerden biri olarak düşünürdüm.


Geçtiğimiz yıl Şubat ayında piyasaya çıkan,yarattığı parfüm markası Lolavie için poz veren Aniston eskiden çok yoğun kokulu parfümler kullandığını ama artık bu alışkanlığından vazgeçtiğini söyledi. “Artık neredeyse hiç kokmayan, doğal ürünlerden yapılan parfümleri tercih ediyorum. Bu parfüm, parfüm gibi kokmuyor”diyen Aniston, parfüm markası Lolavie’nin kişisel bir anlamı olduğunu söyledi. Aniston bu parfümü geliştirmek için bir buçuk yıl çalıştığını belirtti. Notalarında gül suyu, amber,zambak, yasemin , musk ve sandalağacı yer almaktadır. Ancak okuduğum bazı yorumlarda bu parfümün daha çok yasemin ağırlıklı koktuğunu ve tam bir yaz kokusu olduğunu belirtmişler.Yasemini seven ben sanırım bu parfümü de beğenirim. Önce bir tester denemek ve size tam fikirlerimi ona göre belirtmek isterim.Tabii Türkiye'de satışa sunulduysa o konuda bir fikrim yok henüz. Belki bizde de Sephora'larda satılmaktadır. Bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.





One of the most spoken about celebrity fragrances of last year were Jennifer Aniston Eau de Perfume Lolavie. It was great to take a peek at the launch which took place at Harrods of London, but it was frustrating for many across the pond not to be able to purchase the perfume in the United States where the actress is most famous, admittedly. Finally, Sephora snagged the exclusive. You can buy it from SEPHORAs.  It's a clean floral scent, with notes of rose water, amber, lily, jasmine, musk and sandalwood. Sounds sophisticated, just like the actress.


Jennifer always loved to combine different scents who match with her own unique thing. The new fragrance, created with the Fallic Group and in conjunction with International Flavors & Fragrances, is what Aniston calls a personal library of scent memories, inspired by her childhood in Southern California.The fragrance also takes inspiration from the sea, which is evident in the campaign shot for the scent .

3 yorum:

  1. Cok merak ettim, yarin Sephora'da bakar hemen fikrimi beyan ederim sayin askim balim kaymagimmm

    YanıtlaSil
  2. hmm yasemin kokusuna bayılırım kadını çekici kılar ve bir o kadar da alımlı seksi gösterir bana göre, enerjik bir koku olduğuna eminim:)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. canim bende simdi merak ettim kokusunu yarin douglasda bir koklamam sart oldu artik :) bu arada kenidisini bende cok seviyorum hem oyunculugunu hemde kendisini :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...