Sayfalar

11 Ocak 2012 Çarşamba

3 Different Outfits

Aşağıdaki üç farklı kombini çok beğendim.Hele siyah payet etekle gri sweatshirt'ün birleşiminden oluşan stil tam benlik.Artık payet etekleri illa ki özel bir davet, düğün, nişan gibi yerlerde giyilmesi gibi zorunluluk yok.Artık dolabımızdaki her parçayı herşeyle birleştirip giyebiliriz tabii yakıştığı sürece.

The following three different outfits are my favorites.Especially the black sequin skirt and grey sweatshirts combination is so chic and the casual at the same time. You can mix and match  every pieces from your wardrobe and wear them comfortably.



Grey sweatshirt: OYSHO (click click:)), Black Sequin skirt: KOTON, Shoes: DIVARESE


  Burda da eşofman kumaşından yapılan bu pantolonu çok sevdim. I love too much this trouser made by tracksuit fabric.  Grey toruser: MUDO COLLECTION, Sweatshirt: QUE, Boots: KURT GEIGER


Burada da bir önceki postumda ( BURADAN BAKABİLİRSİNİZ) çok beğendiğimi söylediğim Zara ayakkabılarla yapılan bu kombini çok ama çok sevdim.Hem rahat hem de oldukça şık değil mi?

I mentioned previously that I like those ZARA shoes too much. (HAVE A LOOK TO MY PREVIOUS POST).It seems so cool, comfortable and also chic.

Swaetshirt: PULL&BEAR, Trouser: MUDO COLLECTION, Shoes:ZARA, Bag: MATRAS

Tüm görselleri ALL DERGİSİ Ocak sayısından alıp, taradım.Teşekkür ederim ALL DERGİSİ:-))
Visuals from ALL MAGAZINE that scanned by me:-)) Thanks a lot ALL:-))

6 yorum:

  1. hepsi güzel ama payetli eteğe bayıldımm o nasıl şık duruyor öyle yaaa giy çık düşünme bile valla aynen o etekte tam benlik:))

    sevgiler papişim:)

    YanıtlaSil
  2. evet 1.kombin çok tatlı olmuş,sana da çok yakışır bacımm:)

    YanıtlaSil
  3. Son resimde model farkli ayakkabilarmi giymis yoksa yaniliyormuyum ? ;)
    ModaveSosyete

    YanıtlaSil
  4. Son reskmdeki kizin ayaklarinda farkli model ayakkabimi var ?

    YanıtlaSil
  5. @MODAVESOSYETE,Pelincim ben de ilk dergide baktığımda aynı şeyi düşündüm sol ayağı sivri burun ama sağ ayaktaki daha yuvarlak ve platform görünüyor değil mi? Ne bilim değildir heralde.Dergide ayakkabılar Zara yazıyordu ama belki fotoğraf çekiminle alakalıdır kimbilir:-))

    YanıtlaSil
  6. These are all so beautiful, especially love the first.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...