Sayfalar

5 Ocak 2012 Perşembe

Burberry & Burberry Prorsum Spring 2012

Burberry Prorsum İlkbahar Yaz 2012 Bayan Koleksiyonu defilesi Londra’da Hyde Park’ta yapıldı. 1500 e yakın konuğun katıldığı defilede Kanye West, Sienna Miller, bizden Burcu Esmersoy, Mario Testino ve Sir Ben Kingsly gibi birçok ünlü ismin katıldığı defileye ilgi oldukça yoğundu.


Defilede en çok göze çarpan parçalar Burberry Prorsum’un heykelsi büyük boy parkaları, dantelli elbiseleri,  yumuşak pilili elbiseleri, boncuklu tığ işi tişörtleri ve yüksek kesim kalem etekleriydi.
Koleksiyonunda hafif keten, yumuşak keten, pamuk, kanvas, süet ve napa deri gibi birçok kumaş alternatifiyle çalışan ünlü marka, renk seçimini yaparken de soluk buğday, arpa, gri, sisal, kuşkonmaz, portakal, krom sarı, koyu baharat, zerdeçal, safir mavi, gök mavi, koyu tavus kuşu, kahverengi, gül, kırmızı, lacivert, yeşil ve granat kırmızıları kullanmayı tercih etmiş.


Aksesuarlarda ise;  önümüzdeki İlkbahar – Yaz koleksiyonu için  Burrberry Whipstitch çantalar, büyük boy boy clutch çantalar ve metal çerçeveli askı çantaların yanı sıra dokuma sandaletler, boncuklu ve platformlu sandaletler, dokuma çizmeler, ponponlu örme şapkalar, kemerler ve deri kordon güneş gözlükleri de önümüzdeki sezonun en gözde aksesuarları olmaya hazır gözüküyorlar.















Görseller için womenis.net'e teşekkürler.









5 yorum:

  1. aaaaaaaaa bu çantalara aşıkkkk oldum ...çok özendim biyerim şişmez dimi :D

    YanıtlaSil
  2. nice post!!
    you can find me at: http://englishbubble.blogspot.com/

    xoxo.

    YanıtlaSil
  3. @Linda, Thank you very much.

    @ikibocekbircicek, canım merak etme bişey olmaz.Yoksa biz kadınların her çantaya ve ayakkabıya aşık olmamızdan dolayı hepimiz şişik gezerdik di mi:-)))

    @Roxita Guzman, thank you very much.I'll pop in your blog a.s.a.p:-))

    YanıtlaSil
  4. Harika bir koleksiyon cidden. Trench cok isterdim ama o hasirli sapka yada kemer yada clutch a da raziyim ben. Santa da gitti kimden istesek? : )))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...