Sayfalar

18 Mart 2011 Cuma

ZAMAN CESUR OLMA ZAMANI!

Parlak ve gözalıcı renkler bu yaz da belirgin ve etkili.Özellikle turuncu,kırmızı,fuşya, mor ve yeşil kombinasyonlar sezonun gözdelerinden olmakta.
Mesela Fuşya bir jean ve üzerine kırmızı bir bluz veya tişört ve altına yine kırmızı papuçlarla göz yormayan ama bir o kadar farklı duran bir stil yakalayabilirsiniz.Kırmızı tonlarını yeşil,sarı,mavi gibi zıt renklerle kullanmamaya dikkat edin.Daha çok sade ve düz parçalarla kombinlemek daha başarılı olacaktır.

Ayrıca bu yıl NEON renklerde aklımızı başımızdan alacağa benziyor:-)Neon renklerle baştan aşağı tek renk giyinmek yine sık sık karşılaşacağımız detaylardan olacak.Küçük bir ipucu vermek istiyorum eğer baştan aşağı neon renklerde giyinecekseniz ayakkabılarınızı lame veya pudra rengi ya da nude tonlarda seçerek şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz.Bunun yanında farklı ve çarpıcı renklerdeki aksesuarlarla daha cesur görünüm ortaya çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...