Sayfalar

17 Mart 2011 Perşembe

İSTANBUL SHOPPING FEST BAŞLIYOOOORRRR!!!

Yarın yani, 18 Mart'ta başlayacak olan ve İstanbul'u en önemli alışveriş merkezine dönüştürmeyi hedefleyen Shopping Fest'in detaylarını blogumda sizlerle paylaşacağım.

İstanbul tam 40 gün, 40 gece sürecek bir festivale hazırlanıyor. 18 Mart Cuma günü başlayacak olan İstanbul Shopping Fest'in (İSF) amacı İstanbul dışından ve hatta yurt dışından gelenleri de kendine çekerek alışveriş canlılığını sağlamak.

 İstinye Park ve Torium'un saat 24.00'e kadar açık kalacağı gecede çeşitli partiler de düzenlenecek. İstinye Park'ta Vogue dergisinin, Torium'da ise Cosmopolitan'ın partileri olacak. Asıl resmi açılış ise 26 Mart'ta; İstiklal, Abdi İpekçi ve Bağdat caddelerinden geçecek kortej eşliğinde yapılacak.


Butikler İSF'e yalnızca alışveriş merkezleri değil, sokak ve caddelerdeki mağazalar da farklı ektinlik ve kampanyalarla dahil oluyor. Bahariye, Fatih, Kadıköy ve Galata'nın yanı sıra isteyen ve kapısında İSF logosu bulunan tüm butikler, festivale katılıyor.

Cosmopolitan Torium AVM'deki açılış partisini Cosmopolitan dergisi düzenliyor. 18 Mart Cuma günü 20.30-02.00 saatlerinde gerçekleşecek partiye, Power FM DJ'leri müzik desteği verecek. Parti başlangıcında da İSF gongu vurularak etkinliğe start verilecek.

Çekim Markalar genel olarak kampanya ve indirim uygulaması yapıyor. Bunun dışında imaj danışmanlığı ve özel çekimler düzenleyenler de var. 18 Mart'ta Damat Tween ADV'de alışveriş yapanlar, özel dergi kapaklarında fotoğraf çektirebilecek.
Final gecesi 26 Nisan, final günü İstiklal, Abdi İpekçi ve Bağdat Caddesi'ndeki bütün mağazalar ve alışveriş merkezleri, gece saat 02.00'ye kadar açık olacak.
Galata Moda Tasarımcıları Derneği de İSF'e katılıyor. Öncelikle 26 Mart Cumartesi günü Galata, Serdar-ı Ekrem'de bir moda festivali düzenleniyor. Civardaki mağaza ve tasarımcı butikleri de çeşitli promosyon ve etkinliklerle İSF'e dahil oluyor.

Hediye İSF boyunca, katılımcı mağazalardan ATM ve kredi kartlarıyla 40 TL'lik alışveriş yapan herkese bir hediye kuponu veriliyor. Yani her 40 TL'ye bir kupon sahibi oluyorsunuz. Yapılacak çekilişte, talihlilere 20 adet Renault marka otomobil hediye edilecek.

İndirim Türk markaları genellikle yüzde 30 civarında bir ucuzluk yapacak. Derimod, Ramsey, Desa, İpekyol, Twist ve Koton, bu uygulamayı açıklayan bazı markalar. Yabancı markalar ise seçilmiş ürünler üzerinden kampanya uyguluyor. örneğin Stefanel, her gün bir ürün seçerek, özel promosyon yapıyor.

Kapalıçarşı Bu yıl 550. yaşını kutlayan dünyanın en eski organize alışveriş merkezi, İSF kapsamında da unutulmuyor. Elle dergisi, 3 Nisan akşamı 'Kapalıçarşı goes stylish with Elle' adlı bir parti veriyor.

 İSF'e kampanya ve ucuzlukların yanı sıra özel tasarım ürünlerle katılanlar da var. Beymen Club tişört, atlet, gömlek ve trikolardan oluşan özel ürünlerini, yüzde 30 indirimle satacak. Penti'nin sürprizi ise 'Hürrem Çorabı'.
Partiler Hem AVM'ler hem de sokaklarda, Cosmopolitan, Elle ve Vogue dergilerinin düzenlediği partiler olacak.


Restoranlar Anlaşmalı kafe ve restoranlar da İSF'e katılacak. Alışveriş yaptığınız mağazalardan alacağınız özel indirim kuponlarını kafelerde kullanabilecek veya ücretsiz kahve içebileceksiniz.

Şarkıcılar 19 Mart Cumartesi günü Taksim Meydanı'nda, 18.00 itibarıyla Anadolu Ateşi, Mercan Dede, Ceza, ve semazenler performans gösterecek. Abdi İpekçi Caddesi'nde sokak partisi olacak. Ayrıca Burhan Öçal, Bora Uzer, Pamela ve Ozan Doğulu da Nişantaşı'nı eğlendirecek.

*Bilgi kaynağı: Cafe Ruj'a teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...