Sayfalar

25 Mart 2011 Cuma

PAPİŞ STİL:)

DANTEL,ÇİZGİLİ, JEAN,ÇİÇEK,PUANTİYE,BEYAZ, SARI,TURUNCU....




Bana göre bu yaz herşey moda.

Baştan aşağı BEYAZ bürünmeye çekinmeyin.Beyazı altın veya gümüş tonlarla kombinleyip albenizi arttırabilirsiniz.Mesela altın takılar, papuçlar veya kemerler hatta makyajda bile altın veya gümüş tonlar...

Sezonun en dikkat çeken renklerinden biri olan SARIYI ise kontrast renklerle kullanmanızı tavsiye ederim.Ayrıca yazın bronzlaşan tende capcanlı bir sarı çok çekici duracaktır.




Yine TURUNCU oldukça enerjik bir renk olarak yaza damgasını vurmaya aday.Turuncunun tüm tonları, herhangi bir parça gardrobunuzda mutlaka bulunmalı.Turuncu bir elbise, turuncu bir çanta veya papuç, turuncu bir şapka, turuncu-kahve tonda bir güneş gözlüğü, turuncu bir t-shirt ve daha bir çoğu olmazsa olmazlardan mutlaka bir tanesini edinmeli. TURUNCU bir elbisenizin beline ince bir kemer takarak elbiseyi daha da şık hale getirebilirsiniz.


Ayrıca demedi demeyin:) bu yaz kimonolar çok favori olacak.Kimonolarınızı jeanlerle tamamlayabilirsiniz.



Artık bir klasik olan, hatta herkesin dolabında birden fazla olan jeanler elbise, etek, ceket, papuç, pantolon, çanta, şort, gömlek ve daha birçok alternatifle karşımıza her daim çıkacak. Jean gömlek ve elbiselerinizi iri taşlı kolyeler, iri bilezikler veya fularlarla daha da şık hale getirebilirsiniz.Jean pantolonlarınızı dolgu topuk papuçlarla tamamlayabilirsiniz.

ÇİZGİLİ kıyafetleri, aksesuarları sevenler bu sezon tam size göre.Çizgilinin her çeşidini istediğinizi gibi giyebilirsiniz.




Veee DANTEL....
Dantel bir bluzu veya ceketi jean pantolonlarla giyerek çok şık ama bir o kadar havalı görünebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...