Sayfalar

19 Nisan 2011 Salı

PUDRA RENK ELBİSELERİ NASIL GİYELİM? ( HOW TO WEAR NUDE DRESSES?)

Bu sezon bir pudra tonları aldı başını gidiyor.Bizim yıllardır bej,şeftali, krem, ekru, uçuk pembe,sütlü kahve diye nitelendirdiğimiz renkler yerini yeni trendle pudra olarak aldı. Madem öyle, pudra tonlar çok tutuldu gelin onları nasıl kombinleyebiliriz bir göz atalım.Birkaç ünlünün pudra elbiselerini nasıl giydiklerini görmeye ne dersiniz? Belki bu post size de ipucu vermiş olur:-)



 Stilini her zaman çok beğendiğim Jennifer Aniston ilk ve sonraki her iki resimde ki kıyafetini VALENTINO'dan tercih etmiş.Ten rengine, saçına da çok güzel uyum sağlayan bu elbiselerini yine aynı tonlardaki ayakkabılarla bütünleyerek bacaklarının da çok daha düzgün ve uzun görünmesini sağlamış bence.


 EVA LONGORIA, Victoria Beckham imzalı elbisesini daha parlak platform ayakkabıyla birleştirmiş.7


KATE MOSS'un bu kombininde ki renkleri ve seçimleri ben çok beğendim.



Sağ resimde EVA MENDES pudra elbisesini, elbisedeki dantel detayı ve pabuçlarının uyumunu çok güzel değerlendirmiş. Yine daha açık pudra tonu elbisenizi kırmızı pabuçlarla çekici hale getirebilirsiniz.

3 yorum:

  1. harika olmuş papiş çok faydalı olacak eminimm pudra rengi zarif bir okadar zor bir renk teşekkürler...(kırmızı pabuc meselesi çok eğlenceli olmuş)

    YanıtlaSil
  2. Bu yaz çok moda ama yaz gelemedi be kuzum .(

    YanıtlaSil
  3. Sevgili stildirektörüm seni blogumda görmek hele ki yorumunu görmek ne sevindirici.Gelemedi yaz sorma ve bu yaz temmuz-ağustos bile çok sıcak olmayacakmış güyaaa.Cnnturkte bünyaminciğim yazmış bugün:-((

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...