Sayfalar

2 Nisan 2011 Cumartesi

GARDIROP DETOKSU

Yeşeren ağaçlar, yeşilin binbir tonu, mis kokmaya başlayan çiçekler,börtüler böcekler, doğanın kıpırtılarıyla baharın kendini hissettirmeye başladığı şu günler bizim de kendimizi yenileme zamanı demektir.

Yazın gelmesine birkaç ay kaldı.Selülitlerden, fazla kilolardan sıkı diyet programlarıyla, açık hava yürüyüşleriyle ve yiyecek-içecek detokslarıyla kurtulabiliriz.

Gardırobumuzdaki fazlalıklardan da ince bir Gardırop Detoksuyla kurtulabiliriz. Uzun süredir giymediğiniz kıyafetlere ve sonrasında da giymeyeceğinizi düşündüğünüz parçalara göz atarak detoksa başlayabilirsiniz. Bir diğer yardımcı olacak alternatif ise; en yakın ve fikirlerinize en çok güvendiğiniz arkadaşınızı da yanınıza alarak bu ayıklama işine başlamınızdır. Çünkü ikinci bir göz sizin göremediğiniz detayları farketmenize yardımcı olacaktır. Neyi , ne şekilde kombinleyebilirimin beyin fırtınasını birlikte yaparak, dolabınızın avantaj ve dezavantajlarını kullanabilirsiniz. Fakat bu detoksu yaparken dolabınızın temel parçalarını sakın elden çıkarmayın.Mesela dantel bir elbise, siyah güzel bir kalıp elbise ya da ceket,klasik deri bir ceket ya da şifon yada çiçek detaylı etekler, elbiseler bence dolabınızda beklemeli mümkün olduğu kadar uzun süre beklemeli.Unutmayın moda da tarih gibi tekerrürden ibaret! Yıllar sonra eski parçalar, modeller tekrar moda oluyor. En azından çocuklarınıza, torunlarınıza hatta gelinlerinize bile miras bırakacak klasik modelleri saklayın.

Dolabınızı ferahlatmak sizi de çok mutlu edecektir:-) E haliyle yenilere de yer açılmışken bu sezon dolabınıza sokmanız gereken en temel parça RENKLİ BİR JEAN olmalıdır.Minik hırkaları da her renkten edinmeyi atlamayın. Renkli babetler, takılar ve şifon bir elbise de dolabınızdaki askı da yer edinsin. Ama bahar mevsimi yağmur ve serinliklerden ötürü riskli bir mevsim olması nedeniyle bir süre TRENÇKOTLARINIZI hep yakınınızda bulundurun.

TÜM JEANLER: LEVI'S ve MAVİ JEANS.



DİP NOT: Renkli Jeanleri üzerine düz renk, sade tişörtlerle kombinleyebilirsiniz.

3 yorum:

  1. ay benimde yapmam lazım ama kıyamıyorum hiçbişeyime:(

    YanıtlaSil
  2. Kıyamıyoruz ama giymiyoruz da CnS'cim.Sonra da üst üste biniyor kıyafetler.Sonra da ev halkı başlıyo bu kadar kıyafetin var halaa vitrin bakıp, alışveriş yapıosun demeye.Ama bilmiyolar ki onların birçoğu giyilmiyor ama vermeye de kıyılamıyor:-) Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. pantolonların kalıpları tayt gibi çok güzel,çivit maviye bayıldım bende

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...