Sayfalar

25 Mayıs 2012 Cuma

PINAR ALTUĞ'UN SAKS MAVİ ELBİSESİ

Çocuklar Duymasın dizisinin 98.bölümünde Pınar Altuğ'un (Meltem) giydiği bu saks mavi elbiseyi sormuşsunuz.

Meltem'in saks mavi elbisesi : HOME STORE. Elbise ile ilgili daha fazla bilgi için BURAYA bakabilirsiniz. Elbisenin fiyatı şu an 69,50-TL. ve farklı renkleri de mevcut.


8 yorum:

  1. you look gorgeous!

    xx

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    YanıtlaSil
  2. Elbisenin dış tarafında koyu renk kullanarak, vücut hatlarını daha ince ve biçimli gösteren elbiseleri ilk kez Stella Mccertney elbisesiyle Kate Winslet'te görmüştüm. Pınar'ın giydiği Home Store elbise çok yakışmış, üstelik fiyatıda çok uygun;)

    YanıtlaSil
  3. Canım, biraz geç oldu kusura bakma ama çok teşekkür ederim başsağlığı ve tebrik mesajın için. Senin de başın sağolsun, çok üzüldüm baban için, hepsinin mekanı cennet olsun. Hayat ne garip hakkaten en zor gününde insana öyle bir şey veriyor ki, herşeye katlanıyorsun. Bebek için çok heyecanlıyım, bakalım dediğin gibi'keşke daha önce yapsaydık' diyecek miyiz ?

    Tekrar çok teşekkür ederim
    Öpüyorum seni

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @Lucia, she is not me:) She is mone of famous actress in Turkey:)

    @Pinky Fashion, Aysuncum aynen bu tür elbiseler ilüzyon etkisi yaratarak daha ince ve vücudu daha hoş gösteriyor. Ben de Stella'da gördüm ve daha sonra da Deniz Berdan'ın tasarladığı 2d elbiselerde görmüştüm:)

    @deniz, kusuru mu olur ne demek. Hayat telaşı zaman zaman hepimizi bazı şeyleri gecikmeli yapabiliyoruz. Olsun sen iyi ol, bebiş iyi olsun yeter.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ben bu sezon birçok parça aldım Home Store'dan hepsini de çok severek kullanıyorum bu elbise de kaçmaz bir parçaymış bulabilirsem en kısa zamanda ekleyeceğim dolabıma :)

    YanıtlaSil
  6. @BetwinUs, online satışta var ama deneyerek almak en güzeli tabii. Sana da çok yakışır gerçekten. Daha farklı durur.

    YanıtlaSil
  7. Gidip denemeyi beklemeden bugun online aldim elbiseyi :)) giyip post yapabilirsem sana ithaf edecegim canim ;)

    YanıtlaSil
  8. @BetwinUs- Gizeem, anaaa! seni azıcık zarara mı soktum ne yoksa:)) ooohh! iyi yaptın çok pahalı değildi zaten. Çok yakışacak eminim. Aynı renk mi aldın? Şimdiden güzel günlerde giy canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...