Sayfalar

27 Haziran 2011 Pazartesi

PAPİŞ İPEKYOL&WOMENIST'İN RENK ANALİZİ VE STİL DANIŞMANLIĞINDAYDI

Geçen hafta İstanbul'da olmayı fırsat bilerek, Çarşamba günü Bağdat caddesi İpekyol mağazasında Womenist dergisi ve İpekyol'un beraber düzenlediği renk analizi ve stil danışmanlığı etkinliğine katıldım.




Profesyonel İmaj danışmanı ve Womenist dergisinin de yazarı olan Beril Stock hanım ile birlikte çok keyifli dakikalar geçirdim.İpekyol mağazası çalışanları da ayrıca çok nazik ve ilgiliydi.Burdan Beril hanıma, Mağaza müdürü Figen hanıma ve diğer tüm satış danışmanı arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum.






Beril hanımla birlikte hem İpekyol koleksiyonundan hem de genel olarak yaşam tarzıma ve vücut tipime uygun parçaları seçip uygulamalı olarak denedik.Yine kendi ten rengime en yakışacak renkleri ve tonlamalarını nasıl kullanmam gerektiğinden tutun da,uygun renklerde aksesuar seçimi,silüetimi nasıl daha uzun ve ince göstereceğime, makyajda dahi tercih etmem  gereken renklere kadar birçok fikir alışverişinde bulunup, onun güzel önerileriyle kendime en yakışan renkleri de analiz etme fırsatını bulmuş oldum.








DAHA DETAYLI YAZI VE FOTOĞRAFLAR İÇİN SİZİ BURAYA alalım.

1 yorum:

  1. canım papişim eminim harika olmuşsundur bittikten sonra da bir foto koysaydın keşke. Ama tam senlik bir şey olmuş bu eminim onlarda çok keyif almışlardır.Eline koluna sağlık yolun açık olsun çok güzel işler çıkartıyorsun:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...