Sayfalar

25 Haziran 2011 Cumartesi

COACH ÇANTALAR

Coach çantaları birçoğumuz duymuşuzdur. Benim her modelini çok da tutmadığım COACH çantalar özellikle Hollywood yıldızlarının çoktan gözdesi haline gelmiş..

Şu Charlize Theron'a olan hayranlığım apayrı onu da belirtmek isterim.Hollywood'da 3 hatuna bayılıyorum.1) Julia Roberts, 2) Meg Ryan, 3) Charlize Theron.Sonraki sırada ise Eva Longoria, Jennifer Aniston ve Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow ve Uma Thurman yer alıyor:-))

Konuyla hayranlığım çok alakasız oldu ama  hazır Hollywood demişken paylaşmak istedim.Bu ilk bahsi geçen 3 kadının izlemediğim filmi kalmamıştır.Hem de aynı filmleri kaçar kere, o derece yani:-))

Neyse tekrar Coach çantalara dönersek fiyatları 300-US Dolardan başlayıp yukarılara doğru çıkmakta olan bu çantaları bakın en çok kimler tercih etmiş. Ayrıca bu çantaların bazı modellerini de NET-a-PORTER'dan sahip olabilir veya bilgi edinebilirsiniz.



Jessica Alba


Cameron Diaz


Sandra Bullock

 Eva Longoria( Ufak tefek ama bir o kadar seksi, alımlı ve havalı kadın işte....)


Halle Berry
Kirsten Dunst


Rebecca Romjin


Selma Blair

Blake Lively


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...