Sayfalar

29 Kasım 2012 Perşembe

İPEKYOL ve TWIST'de İNDİRİM ZAMANI

İpekyol ve Twist mağazalarında bugün itibariyle %50'ye varan imdirim başladı. Beğendiğiniz parçalar varsa ürünler seçilmeden koşun Twist'e İpekyol'a:)






12 yorum:

  1. ipekyooooolll en sevdiğim iş kıyafetleri hep ipekyoldan çıkıyooo! cok sevındım bu habere bebegım.. Love you :D

    YanıtlaSil
  2. papişim artık ne zaman bir ipekyol yada twist görsem aklıma sen geliyorsun bütünleştirdim seni onlarla:))
    yakışır papişime indirim... bilgilendirdiğin için çok teşekkürler ehh bizede uğramak kalıyor:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Papis bilgiler icin tesekkurler.. Ama soyle soyliyim ki Turkiyedeki indirimler malesef yurtdisindaki gibi olmuyor .. Ornek vermem gerekirse ki cok yakin tarihli bir ornek gecen hafta Amerikada black Friday di ve ben Macy s den o kadar ucuza alis veris yaptim ki inanamazsiniz. Marka lari yuzde 60 indirimle aldim ki kargolama ucretiyle bile Turkiyede ki indirimsiz satilan bizim marakalarimizin urunlerine denk geldi diyebilirim nerdeyse (Gap'Tommy Hilfiger..Guess..Lacoste) gibi markalari Turkiyede satilan fiyatinin 3 te birine aldim diyebilirim .. ve tabiiki ayakkabilardan hic bahsetmisyorum :)) O yuzden bence yurtdisindan online alisveris yapmak daha karli.. ilk baslarda gumruk islemleriyle ugrasmak zor geldigi icin( daha dogrusu pek bir fikrim olmadigi icin) yapmiyordum.. ama yurtdisinda bulunan arkadaslarimdan kargo firmalariyla getirtebilecegimi ogrendim ve bunlardan biriyle alisverisimi yaptim. Gumruk islemlerinide onlar halledince benim icin bir problem kalmadi ve artik yurtdisindan alisveris yapmayi dusunuyorum. Biz tekstil ulkesiyiz ama buna ragmen kiyafetler cok pahali.. yurt disinda kaliteli urunlere (marka demiyorum) yani yuzde yuz pamuklu yada deri gibi urunleri makul fiyatlara bulabilirken =ulkemizde oldugundan cok fazlasini odemek durumunda kaliyoruz. Ben bunu kabul etmek istemiyorum.. Kendi ulkemde imal edilen urun yurt disina yollanip tekrar ithal edilip pahaliya satiliyor. Herneyse yakinda blogumu olusturucagim ve uzun uzadiya yazarim. Bu arada Amerikadan urun getirtmek isteyen arkadaslar icin www.nybox.com ..amazondan Ebay dan ve Amerikada akliniza gelen herseyden getittirebiliyorsunuz.. gorusmek uzere..:))

    YanıtlaSil
  4. Sınavlarımın sona erdiği şu mübarek günlerde kendimi alışverişin sıcacık kollarına atacaktım ki bu haber de üzerine çok tatlı oldu kesinlikle ^^ İstikamet İpekyol o zaman!

    YanıtlaSil
  5. Ben de cok begeniyorum bu markalari, orada olsam hemen giderdim indirimi cek etmeye, listeme ekledigim ciciler vardi gecen seferden. Twist desenli etegin sweatshirtunu aldim gecen ziyaretimde : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hulyacim, dikkatli gozlerinden kacmamis twist sweatshirtum Prag postunda, o tam bir outfit postu olmadigindan yazmayi unutmustum, ama son postumda yine giydim ve belirttim bu sefer. Insallah geldigimde etegini de yakalayabilirim : ) Hediye postunu yapta linkini paylasayim : )

      Sil
  6. ben geldim papiş....sevgiler...takipteyim

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Gözde. Memnun oldum gelmene :) Benden de sana kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  7. Ben bugün her ikisine de uğradım. Twistte bir gömlek beğendim beden yoktu. İpekyolda da beğendiğim gömlekte indirim yoktu. Bu sefer elim boş çıktım :((

    YanıtlaSil
  8. Ben bu indirimi duyup koştum :) gerçi bu sezon Twist o kadar başarılıydı ki indirim başlamadan birçok parça almıştım zaten ama resimdeki eteği ve başka bir eteği daha kaptım canım :) İpekyol daha az indirimde 2. indirimi heyecanla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  9. Ben dün TWIS'ten bir sweatshirt aldım! Daha önce resimdeki eteği almak istedim ama maalesef gerçekte daha kötü görünüyor)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Twist indiriminde pek kendime göre bir şeye denk gelemedim bu kış. Daha çok İpekyol'dan aldım bu sefer.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...