Sayfalar

17 Temmuz 2012 Salı

Floral jean

Daha önce buradaki postumda sizin fikrinizi de aldığım ayakkabı ile ilgili bu görseli az evvel dergide görünce yine sizinle paylaşmak istedim.

Floral baskılı jean (Mavi jeans)  ile bu kobalt mavisi (Stefanel) ayakkabılar, kombini romantik esintiden uzaklaştırıp daha casual bir stile dönüştürmüş. Ben çok sevdim, ya siz? :)

10 yorum:

  1. merhabaaa :)
    ben geldim , güzel yorumların beni çok mutlu etti cnm :*
    bu ayakkabı ne kadar ünlüymüş böyleee ama ben çok beğendim, bu tarz bantlı modeller ayakta cok güzel duruyor. birde rengi çok hoş. yazın eğer kapalı burunlu ayakkabı giyebiliyorsan bence hiç durma al, ama yazın daha cok sandaletciyim terlik seviyorum modundaysan alma çünkü bu ayakkabı en fazla ekim ayına kadar giyilir bence (yani hem renginden hemde çorapla giyilemeyeceğinden dolayı) . ben suan siyah bir skinny pantalon altında hayal ettim bu ayakkabıları, çok müthiş dururlar =)

    YanıtlaSil
  2. hülyacııım yarın kısmetse cundadayız... sabaha karsı 5-6 gibi yola cıkıyoruz...
    hiç bir plan yapmadık.
    öylece geliyoruz.
    rüzgar nereye eserse dedik.
    öğlen olmadan geliriz sanırım.
    umarım görüşebiliriz...
    seni seviyorummm...

    YanıtlaSil
  3. Ben cok begendim, skinny jeanlerin altina harika durur

    YanıtlaSil
  4. Ben cok begendim, skinny jeanllerin altina harika durur. Hem rengide cok guzel

    YanıtlaSil
  5. İste böyle romantik parçalarla çağdaş kesimler birleşince ben Cook beğeniyorum ya harika ;) hülyam cok guzel iyi ii paylaştın ilhamıma ilham kattın Canim ! Kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. gerçekten pek hoş olmuş. tam yazlık aslında ama bizim buraların yazı pek pantolonluk olmuyor ne yazık ki... :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de çok beğendim, kobalt mavisinin etkisini ön plana çıkarmak için diğer renkleri mümkün olduğu kadar sade tutmak çok güzel oluyor. Ben de dün H&Mden neon sarı içinde hafif maviler olan bir elbise aldım kobalt pumplarım için, senin ayakkabılarınla da çok güzel gideceğini düşünüyorum canım yolun düşer ise mutlaka bak :)))

    YanıtlaSil
  8. floral gömlek eyvallah, floral ceket eyvallah, floral elbise eyvallah ama bu floral jeanlere bir türlü ısınamadım.Çok mu klasiğim ayol:)Kendinize iyi bakın:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...