Sayfalar

7 Temmuz 2011 Perşembe

EVO'S ANGELS Yaza Merhaba Partisi

Benim de editörlerinden biri olduğum(-ki ben kendimi her ne kadar editör olarak görmesem de ve hatta sadece dergide yazanlardan biri olarak bahsedilmeyi şu anda daha uygun bulsam da:-)) online dergilerden biri olan EVOS ANGELS 28 Temmuz Perşembe akşamı CLUB VITRIN -Etiler'de Yaza Merhaba Partisi düzenliyor.



Birçok editörün, modacının, ünlünün ve gazetecinin katılacağı bu geceye ne yazık ki şehirdışında yaşıyor olmamdan ve küçük bir çocuğum olduğundan katılamayacağım:-((

Türkiyenin ilk tescilli moda&yaşam&trend ve sosyete dijital dergisi olan Evo's Angels'ın (www.evosangels.com) yaza merhaba partisinde AC organizasyon ve Sistem Barter destekleri bulunmaktadır.Giriş ücretsiz olacak ancak sınırlı sayıda katılım olacağı için rezervasyon yaptırmanız sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.



 Not: Mekanı kapattırdığımız için 250 kişi sınırı koyduk, katılım için öncelik dergi editörlerinin referansıyla rezervasyon yaptırıp gelenlerdir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

DERGİNİN TEMMUZ SAYISINDAKİ YAZIMI OKUMAK İSTERSENİZ BURAYA TIK TIK LÜTFEN.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Masal şehir BRUGGE

Paris, Brugge, Brüksel rotamızın ikinci ayağı BRUGGE ile ilgili notlarımı okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz ve size de fikir verir. Benim...